keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Makuuhuone

Sillä aikaa kun pyörremyrsky myllää eteisessä, esittelen pikaisesti makuuhuoneen.

Makuuhuone ennen (tai itseasiassa tähän kuvaan on jo näköjään ehditty repiä vanhat tapetit pois) ja isäpuoli - the remonttimies - ahkerana:



Makuuhuone nyt. Kuviin on näköjään eksynyt myös talouttani terrorisoiva tuhoeläin.


Tahtoisin sanoa, että huoneesta tuli juuri sellainen kuin halusin, mutta itseasiassa siitä ei tullut lainkaan sellainen kuin halusin ja alkuperäinen visiokin katosi matkan varrella. Jotenkin se visio katosi kaikkien huoneiden kohdalla jossain vaheessa. Olohuoneen tapettivalintakin meni aivan persiilleen (siitä myöhemmin lisää). Yleensäkin maalattu seinä näyttää silmääni paljon paremmalta kuin tapetit... Onneksi keittiössä ja eteisessä sitä lumivalkoiseksi maalattua seinää riittää.

Verhoja kai tuo huone vielä kaipailee. Allekirjoittaneella on siis mustaa silkkiä tai taftia hakusessa yhteen nurkkaan ripustettavaksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Looking good Anna!! Kiva tuo valo valkoisessa kaapissa. Eikös se sama kaappi tai ainakin samanlainen ollu joskus Vaasan kämpässä..?:) Ja ihana pikkuterroristi sängyllä <3
-AnnaBanana

Anna kirjoitti...

Se on juurikin se sama kaappi. En vielä malta luopua siitä, vaikka tyylillisesti onkin vähän vääränlainen tähän asuntoon...