tiistai 1. helmikuuta 2011

Chili con carne a la Sara

Ja näin postaus heti edellisen perään. Tänään siis kokkailin tuon Passion for Food -kirjan tahtiin Chili con carnea.

En ole Chili con carnen fanaattinen fani - ehkä siksi etten ole ikinä maistanut alusta asti itse tehtyä Chili con carnea, ainakaan tietääkseni. Tämä versio ruuasta saa minulta tyydyttävät, melkein kiitettävät pisteet, joskaan ei ihan täysiä. Tarkasti ohjeen mukaan tehty pata oli aavistuksen liian makea makuuni, ja juustokuminaa olisi voinut olla pikkuisen vähemmän, vaikka sen mausta yleensä pidänkin. Chipotle-Tabasco oli mainio lisä ja antoi kevyttä savunmakua ruokaan, ja mielestäni kannattaa kattaa se pöytään tarjoiluvaiheessakin.

Kokeilemisen arvoinen resepti joka tapauksessa, ainakin jos tykkää texmex-tyylisistä pataruuista. Arkiruokien paremmasta päästä!



Ja ehei, älkää edes kuvitelko että julkaisen reseptin blogissani. Käykää ostamassa kirja! Se on kuitenkin must have -teos kaikille ruuanlaitosta kiinnostuneille.

PS. Ja minähän inhoan sika-nauta-jauhelihaa! Mutta en todellakaan tässä ruuassa.

Ei kommentteja: